Thread: Running Weird.
View Single Post
Old August 26th, 2007, 10:25 AM   #30
guest
.
 
Join Date: 12-14-06
Location: .
Posts: 3,835
iTrader: (4)
Send a message via AIM to guest
Quote:
Originally Posted by sonic View Post
Yeah I put bosch plugs in my truck and drove it straight to autozone since the guy there swore by them and made him watch me take them back out of my truck and give me the duralast equivilent to champs. Those seem to be working ok. Oh yeah and Cats can just all of a sudden fall apart so dont rule that out. Your problem is not a lack of fuel problem either. Get the desent plugs in there, make sure all your wires are good. Double check the cap and rotor. Do see if your truck dies with the battery disconnected. If your truck is not running right though that can create a charging issue too. I have a couple cases where the truck just need a new coil wit these symptoms and have had a few that need an alternator or fuse for the alternator. you also need to check your oil. Just change it and see if there is any gas in it. Odds are very good that the intake gaskits are leaking since they all do and if its bad enought this could also be your problem. Dont you love working on cars?


Yep, its a pain in the ass. But i love it.lol. Yea I pulled the positve wire off and the truck was still running. Put a new alternator on it. Put Champion plugs in it. Put new wires, distributor cap, and distrbutor rotor. But when I was doing the temperture sensor I found another sensor behind the alternator that goes into the block. I ahve no clue what it is? I think maybe is the Teperture Sending Unit. Because my temperture guage reads nothing.lol. Maybe its not talking right with the computer and making it run weird.
guest is offline   Reply With Quote
 
Page generated in 0.05762 seconds with 11 queries