Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest - View Single Post - Never Enough.....SAS blaZeR2
View Single Post
Old December 9th, 2011, 07:55 PM   #144
buttercr125
I work out
 
buttercr125's Avatar
 
Join Date: 02-10-09
Location: Fenton, mi
Posts: 2,568
iTrader: (26)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by wadey View Post
Yes I have replaced every component checked every wire for continuity and it still wont start. I've spent more money on new parts than I care to remember and swapping in a running motor makes more sense than chasing down 12 year old wiring and electronics. At this point I just want to get home for christmas break. Besides its not like it would hurt to replace a motor with over 200k on it for a lower mileage unit.

Edit: Its not like I haven't been trying to get my dd running for the past 2 months. I've tried everything I could think of, picked the brains of family members, mechanics (including yourself), and still cant get it to start. What would you do?

I appreciate your help but don't give me shit for not trying.
I wasn't trying to give you shit. Sorry if you thought that. I actually do remember talking to you about this now that you mention it. It seems that lately there have been a lot of people on here with no start or running issues that I have tried to help or have helped. Where is it located right now? I know for a fact that I can get it running for you...actually I guarantee it!!
buttercr125 is offline   Reply With Quote
 
Page generated in 0.06078 seconds with 20 queries