Thread: My New 91 EX500
View Single Post
Old March 18th, 2011, 08:51 AM   #6
High Center Hancho
rack tap re-rack click
 
High Center Hancho's Avatar
 
Join Date: 07-10-07
Location: Genesee County
Posts: 12,397
iTrader: (40)
Quote:
Originally Posted by L4CX View Post
3/14/2011 Happy Pie (3.14) Day

Played with it a bit today and last week.

-Got a new battery
-Cleaned out the carbs a couple times. Probably will be doing it agian with help from the compresed air at the bus garage.
- Got the Bulbs in the dashboard all squared away so they go to the right indicators. Found out I have low oil.
- Head light/tail light/blinkers all work.


Wierdest thing happened on Saturday. I tried to fire it up (like I had been for a while now) and it would fire on both cylinders, just very slowly. Like boom, half a second, boom, half a second, boom, ETC. Very consistently. I'm hoping the low oil pressure/oil volume in the engine may be the culprit. I was stupid enough not to check that yet.

I'll be ordering a Used radiator off Ebay sometime this week. Slicks in mason didn't have one at thier store and the only bike they could pull it off was in a very wet field I guess. I'll be going back there for a clutch lever pretty soon. They are great guys there, If you ever need parts, they know thier stuff.

those guys are not great...in fact they are complete assholes that don't know their head from a hole in the ground and are WAYYY over priced on everything they sell....I only go to slicks as a last resort
High Center Hancho is online now   Reply With Quote
 
Page generated in 0.04513 seconds with 11 queries